Aktuella händelser i ÄBKTräningstider 2015

Kullerbyttegruppen: Tisdagar kl: 17:15-18:00

Fortsättnings/nybörjar gruppen. Tisdagar kl: 18:00- 19:30 Torsdagar kl 17:30-19:00


Tränare

Ludvig Torle, Jonas Svensson och Peter LejonNybörjar och fortsättningsgruppen: Ludvig Torle: 076-843 33 99

Kullerbyttegruppen: Peter Lejon: 070-145 01 00
Ludvig Torle :


Medlemsavgiften. Kullebyttan 400 kr/år Nybörjar och fortsättningsgruppen 600 kr/år
Betalas till BG
5941-6180 eller SWISH: 123 570 03 80 Om man inte betalar är man oförsäkrad och får inte träna. (Man får prova gratis tre gånger)

Medlemsanmälan: Man anmäler nya medlemmar via hemsidan på denna länk. Skriv i kommentarsfältet vilken grupp ni vill anmäla er till. Glöm ej registrera målsmän.


Lergökakampen Boka in denna dag. Då behöver vi handräckning för att arrangera denna stortävling.

Första nybörjartävingen. Lilla Björnkampen i Åstorp med Björnekulla som arrangörer. Tävlingen brukar vara slut mellan 13.00-14.00 En trevlig tävling som ligger nära Ängelholm för de som känner sig sugna att mäta sin nyvunna teknik och krafter. Ledare från ÄBK följer med.

Trikåer, röd och blå samt träningsställ lånas ut på tävlingar.

Sponsring. Ladda ner vår prislista för sponsring. Ta med till jobb och ta ett snack med chefen/ägaren eller ekonomi-ansvarig.

Sponsorhuset.
Ett bra ställe att passera INNAN man shoppar på nätet. En viss peng eller procent på ert inköp hamnar hos klubben. Trots detta är det inte dyrare för er. Läs mer om hur det funkar.

Ingen försäljning...
Bingolotter och andra påfund är bannlysta. Den enda prestation vi vill ha tillbaka av föräldrar är några timmars funktionärs-jobb eller kiosksäljare på Lergökakampen.

Försäljning av klubbens t-shirt.
Finns att köpa på klubben och kostar 75 riksdaler för de som vill.

Kaffe.
Det finns alltid och det står klubben för, finns det inget färdigt, är det bara att sätta på en kanna.

Skolbrottning, se nedan.

/Magnus Torle 2015-08-02
Medlemsavgifterna betalas till Bankgiro: 5941-6180

Kullerbyttegruppen 400 kr/år, lilla och fortsättningsgruppen betalar 600 kr/år
Man får prova på tre gånger gratis. Men sen MÅSTE man betala. Annars gäller inte försäkringarna.
Glöm inte skriva vilken medlem inbetalningen gäller.Sponsra ÄBK genom att shoppa via klubbens hemsida.

På ett enkelt sätt kan alla som vill bidra till att stärka klubbens ekonomi. Genom att handla det man näthandlar genom Sponsorhuset, som vi länkar till via
denna länk så får klubben en viss procent eller ett fastställt belopp.

Det är stora och kända butiker som finns där tex. Dustin, Dell, Ellos, Halens, Ginza mm. Man kan boka resor, hyrbilar, hotell, beställa foton, köpa kontaktlinser och sätta ut kontaktannonser och gud vet vad.

Kolla själv vilka butiker som finns och hur mycket de bidrar till klubbens kassa. Det enda som krävs är att man länkas från ÄBK:s hemsida till Sponsorhuset, och från Sponsorhuset till respektive shoppingsite.

När man väl kommit in på webshoppen så ser allt ut som vanligt men man bör inte logga ut eller byta mellan olika sidor innan man handlar. Då kanske klubben mister sin procent. Man kan se på Sponsorhusets sida vilken klubb man sponsrar.

Det låter som ett väldigt enkelt och bra sätt att att stärka en föreningens ekonomi, nästan för bra. Vi testar här under hösten och kommer att redovisa hur det går för oss. När detta skrivs har kassan ökat med 47 riksdaler.
Klubbens T-shirt finns att köpa på klubben
Ringorm:
Ringorm är mycket smittsamt och smittar vid hudberöring. Det är helt ofarligt och behandlas med lamisil, daktakort eller annan salva mot svampinfektioner enligt anvisningar från apoteket. De flesta salvorna är receptfria. När man är smittad får man inte träna eller tävla.

Våra brottarmattor desinficeras inför varje träningstillfälle. Därför är det extra viktigt vi inte går på mattorna utan rena brottar/träningsskor. Inte heller i bara strumpor. Detta både av hygieniska och för att minska smittrisken.