Alla kan bidra med en slant till klubbens ekonomi utan att det kostar er något extra.


Sponsra ÄBK genom att shoppa via klubbens hemsida.

På ett enkelt sätt kan alla som vill bidra till att stärka klubbens ekonomi. Genom att handla det man näthandlar genom Sponsorhuset, som vi länkar till via
denna länk så får klubben en viss procent eller ett fastställt belopp. Det är stora och kända butiker som finns där tex. Dustin, Dell, Ellos, Halens, Ginza mm. Man kan boka resor, hyrbilar, hotell, beställa foton, köpa kontaktlinser och sätta ut kontaktannonser och gud vet vad.
Kolla själv vilka butiker som finns och hur mycket de bidrar till klubbens kassa. Det enda som krävs är att man länkas från ÄBK:s hemsida till Sponsorhuset, och från Sponsorhuset till respektive shoppingsite. När man väl kommit in på webshoppen så ser allt ut som vanligt men man bör inte logga ut eller byta mellan olika sidor innan man handlar. Då kanske klubben mister sin procent. Man kan se på Sponsorhusets sida vilken klubb man sponsrar.
Det låter som ett väldigt enkelt och bra sätt att att stärka en föreningens ekonomi, nästan för bra. Vi testar här under hösten och kommer att redovisa hur det går för oss.